Adsorptionsaffugtere

En adsorptionsaffugter fjerner fugt fra indeklimaet, og holder et stabilt fugtniveau.

Viser 1–12 af 33 resultater

SIBU Gigen DST Adsorptionsaffugtere er kendetegnet ved bl.a.

  • Tørrer selv ved lave temperaturer – helt ned til -25° C
  • Kabinet i rustfrit stål
  • Højt ydende silicagel-rotor
  • Lav vægt
  • Enkel montage
  • Flere styringsformer
  • Servicevenligt design

Tørrer der hvor kondensaffugterne må give op

Kontakt os for et tilbud på adsorptionsaffugter, eller hvis du har spørgsmål til om det er den rigtige løsning til dit behov.

Silicagel rotoren er hjertet i DST-affugterne

I hver DST-affugter er der en D-MAX rotor fra Seibu-Giken Co. Japan. Seibu-Giken var de første i verden til at fremstille en silicagel rotorer og siden 1984 har de været verdens førende inde for denne teknologi. I en affugter er rotorens kvalitet meget vigtig, da den bestemmer affugterens kapacitet og levetid. Efter 10 år har D-MAX rotorer mere end 90% af sin oprindelige kapacitet tilbage.

Hvordan virker en adsorptionsaffugter:

En adsorptionsaffugter fjerner vand fra den gennemstrømmende luftmængde.

Den adsorberende rotor, som er placeret inde i affugteren, er hjertet i denne proces. Rotoren er imprægneret med et materiale, eksempelvis silicagel, der er i stand til at opsuge vandmolekyler fra luften.
Rotoren drejer langsomt rundt. Når rotoren er mættet med vandmolekyler, roterer den til regenereringszonen, hvor den tørres med opvarmet luft.

Resultatet heraf er dels en varm og fugtig regenereringsluft, som føres ud af affugteren og bygningen, og dels en tør rotor, som igen er klar til at opsuge vandmolekyler.

Kontakt Anderberg Klima for et uforpligtende tilbud på en adsorptionsaffugter eller hvis du har yderligere spørgsmål til adsorptionsaffugtere og hvad en adsorptionsaffugter kan bidrage med ift. bedre luftkvalitet.

Filtrer