CRT RoomGuard

Viser alle 2 resultater

  • CRT RoomGuard

    AirVisual Pro

    2.295,00 DKK Inkl. moms
  • CRT RoomGuard

    CRT RoomGuard 2000

Effektiv bekæmpelse af COVID-19 (Corona)

Nyt tysk forsøg viser at luftrensning reducerer coronasmitte.

Forskere fra Universität der Bundeswehr München har nu undersøgt om luftrensere med HEPA-filter er velegnede til at reducere corona-smitte i mindre og middelstore lokaler.

Det umiddelbare hurtige svar er entydigt: JA

Rapporten som kan hentes her på siden giver i et 25 sider lang beretning svaret på hvordan undersøgelserne er lavet og resultatet.

Herunder er et lille uddrag af undersøgelsen som giver et meget godt billede af hvor effektiv en luftrenser af en kvalitet som CRT RoomGuard 2000 er.

Filternes virkningsgrad
Virkningsgraden er vist som reduktionen af partikler/aerosoler i luften i forhold til tiden.

Med en luftmængde på 1500 m3/h bliver antallet af aerosoler og partikler reduceret til det halve i løbet af 12-15 minutter. Rummets størrelse er ca. 81 m2 H:2,5 m.

Valg af luftrenser
Når man skal vælge luftrenser til et rum har det stor betydning hvor mange m3 luft per time luftrenseren kan levere. Som en tommelfingerregel skal man vælge en luftrenser med en luftmængde i m3/h der er 6 gange rumvolumet. På den måde sikrer man sig en tilstrækkelig reduktion af virus inden for en fornuftig tidsramme.

Man skal selvfølgelig være opmærksom på at en luftrenser fjerner/reducerer den luftbårne smitte af virus m.m. Den kan naturligvis aldrig fjerne risikoen for smitte fra fysisk kontakt, håndtryk, via overflader eller direkte hoste påført en person fra en anden smittet person.

Men i et lukket lokale uden ventilation bidrager en luftrenser til at holde den luftbårne smitte på et absolut minimum.

Kan anbefales til klasselokaler, kontorlokaler, venteværelser, osv hvor der opholder sig flere personer ad gangen.

Filtrer