Luft/Luft

Luft til luft varmepumper – billig og nem opvarmning

Spar på varmeregningen og skån klimaet samtidig – dit CO2-udslip bliver mere end halveret.

Luft til luft varmepumper er lette at installere, billige i drift og kilden til et rigtigt godt indeklima.

En luft til luft varmepumpe henter energien lige uden for døren. Energien kommer fra den luft, som solen lige har opvarmet. En unik teknik sørger for at udnytte energien fra naturen optimalt. Det giver billig varme til dig.

Når du erstatter elvarme med en luft til luft varmepumpe, sparer du op til 50 procent på varmeregningen. Du får endda i tilgift et godt indeklima.

Kontakt os for at høre mere.

Viser alle 3 resultater

  • Luft/Luft

    Fujitsu Nordica LE – standardmodel

  • Luft/Luft

    Fujitsu Nordica LT – topmodel

  • Luft/Luft

    Fujitsu Nordica LV

Luft til luft varmepumper – økonomisk fornuft til danske forhold

Vælg en luft til luft varmepumpe der er udviklet til nordiske forhold, så den lever op til både holdbarhed, afrimningsoptimering og ydelse, uanset vejr og vind.

I koldt vejr varmer en luft til luft varmepumpe hurtigt og billigt dit hus op. På varme sommerdage fungerer den fint som aircondition. Luft til luft varmepumper passer perfekt til det danske klima.

Luft til luft varmepumper bruger el – men meget mindre end den energi du får tilbage i form af varme. En luft til luft varmepumpe giver dig gennemsnitligt ca. 2,5 – 3,0 kWh varme for hver kWh, du bruger om året.

Det giver dig op til tre gange så meget mere varme, end du betaler for. En investering i en luft til luft varmepumpe tjener derfor hurtigt sig selv ind igen.

Mange luft til luft varmepumper har fleksibelt strømforbrug. Det betyder, at varmepumpen automatisk bruger mindre energi, hvis der skal opretholdes en konstant temperatur. Det giver en god varmeøkonomi.

Ring 43 999 888 for en uforpligtende samtale om luft til luft varmepumper.

Nem installation af luft til luft varmepumper

Installation af luft til luft varmepumper er nemt og tager kun mellem to og fire timer. Få et samlet tilbud på luft til luft varmepumpe og installation hos os. Så slipper du for at tænke på mere.

Ring 43 999 888 og høre mere om luft til luft varmepumpe.

Vedligeholdelse af en luft til luft varmepumpe er også nem og overskuelig. Støvsug støvfilteret med jævne mellemrum og hold den udvendige del af varmepumpen fri for blade. Mere rengøring eller vedligeholdelse kræver det ikke.

Filtrer