Luft/Vand

Skift til luft vand varmepumpe, når du skal udskifte et gammelt olie- eller gasfyr. Du sparer op mod 50 procent på din varmeregning.

En luft til vand varmepumpe udnytter varmeenergien i luften. Den leverer tilstrækkelig varme til din bolig året rundt. Også når der er frostgrader i luften.

Luft til vand varmepumpen kører på strøm. Til gengæld leverer varmepumpen typisk omkring 3 kilowatt varmeenergi for hver kilowatt el, som den forbruger. Den tjener derfor hurtigt sit elforbrug hjem.

Vælg luft til vand varmepumpe af disse grunde:

 • Lavere varmeudgifter end olie og naturgas
 • Ikke flere bekymringer over olietank og oliefyr
 • Høj driftssikkerhed
 • Nem betjening
 • Ingen lugtgener fra fyrrum

Viser alle 2 resultater

 • Luft/Vand

  Fujitsu Waterstage Luft/Vand Integreret

 • Luft/Vand

  Fujitsu Waterstage Luft/Vand Standard

Brug luft til vand varmepumpe til både indendørs opvarmning og varmt brugsvand.

Jo varmere det er, jo billigere vil varmepumpen være i elforbrug. Selv i frostvejr trækker luft til vand varmepumpen dog varmeenergi ud af luften. Er det for koldt udenfor, tager en indbygget el-patron i varmtvandsbeholderen over og sørger for fortsat varme i både bolig og brugsvand.

Kan du ikke helt undvære olie- eller gasfyr, kan du stadig reducere dit fossile forbrug med en luft til vand varmepumpe. Luft til vand varmepumper er velegnede til brug sammen med andre opvarmningssystemer og giver et bedre indeklima end olie og gas.

Nem installation af luft/vand varmepumpe

Installation af en luft til vand varmepumpe tager normalt to dage. Regn med at være uden varme en halv til en hel dag, mens installationen står på.

Du får fjernet dit eksisterende varmeanlæg – typisk oliefyr – og sat luft/vand varmepumpe op hurtigt og uden problemer.

Filtrer